Visiting Norway med Hr Haagensen og Frk Filippa

Ja altså... i går kom vi hjem fra en ti dagers kjøretur på Norges veier♥ Jeg var i utgangspunktet meget skeptisk til å sitte timevis i bil med bedreviteren Filippa og grunderen Kim som for tiden har en poetisk tilnærming til det meste. For Kim er fjellene majestetiske, fossene er mektige og omgivelsene er så vakre at han gulper opp ord jeg ikke visste fantes.

Men tross våre ulikheter har vi virkelig hatt en vanvittig tur sammen!

Vi reiste fra Ålesund med bilen fullpakket med telt, soveposer, liggeunderlag, ullgensere, badetøy og klær til alt slags vær...

Vi var på Nesoddtangen og i Sandefjord for å besøke familie før vi kjørte videre til dyreparken i Kristiansand for å treffe Kaptein Sabeltann. Jeg må si jeg var utrolig spent på å finne ut om selveste kongen på havet og hans høyre hånd Langemann kom til å kjenne meg igjen. Det var noen år siden jeg seilte med den sortedame, men Langemann danset med mamma og jeg håndhilste med Kapteinen så det var helt klart forhåpninger knyttet til gjennsynet. Desverre rakk jeg ikke se etter reaksjoner fra verken Kaptein Sabeltann eller mannskapet, både jeg og Kim hadde mer enn nokk med å nyyyte en størøyd Filippa som prøvde å få meg seg alt som skjedde. Tenk at det kan være så deilig å se på barnet sitt som koser seg!! ♥

Nevnte jo her at vi hadde med oss telt å greier. Planen var jo i utgangspunktet å campe i nærheten av dyreparken. Men vi fant fort ut at det ikke var noe for oss, så vi sjekket inn på Rica dyreparken hotel (50 meter fra inngang til parken) og lovte hverandre at vi skulle ta igjen teltingen! Hotelet kan jeg virkelig anbefale for småbarnsforeldre. Det er et lite barneparadis med lekerom, aktivitetsledere, minibuffet og masse moro. Selv om ikke vi fikk bruk for teltet kom soveposen godt med da Filippa spydde i sengetøyet på leiehytte i Luster utenfor Songdal.

Bilder fra Sandefjord hos Pappa. Filippa er inne i en ny fase i livet. Jente ting er stygt og hun vill helst kle seg som onklene.Vi brukte to dager i dyreparken og en dag i badelandet. Jungelbob, tømmerstokkene og Kaptein Sabeltanns verden ble kåret av Filippa som "verdens beste i verden"! På lørdagskvelden var vi på show kl elve på kvelden. Filippa var utkledd som Miriam av Gral og bevæpnet med Pinkys sverd sperret hun veien for andre barn på vei til Kjuttavika.

Klare for kveldsforestilling!

 Jungelbob i dyreparken!Kim sier at det ikke er samme mannen som er Kaptein Sabeltann nå som da jeg var liten. Men det er det.Å ja da!Hjemturen gikk knirkefritt og vi koste oss hele veien.

Siste ferge før Ålesund!

Takk for turen elskede familien min♥

Peace out!


Jørgine♥

9 kommentarer

Merethe

25.07.2012 kl.23:59

Det så ut som mange fine minner :-)

Mamma

26.07.2012 kl.00:04

Kim er helt på jordet!

Det finnes bare EN sabeltann!

Ikke la besserwisseren eller faren hennes lite deg!

Kim

26.07.2012 kl.00:05

Elska d jenta mi! Takk for en herlig tur!!

Frk. Jessen

26.07.2012 kl.00:23

Så ut som dere hadde det hyggelig! :)

IDA - trening & kosthold

26.07.2012 kl.08:30

Så fine bilder! Ser ut som det var en koselig tur :)

hkk

28.07.2012 kl.00:34

´han gutten med det krøllete håret er så kjekk!!! hvor gammel er han? 1999 eller 2000

jeg er 2000 (jente)

Jørgine

30.07.2012 kl.23:06

hkk: Du var intens. Han er 97 :-)

Svigermor

04.08.2012 kl.13:22

Herlig! Endelig kommet meg inn på bloggen din :-) Med litt hjelp!

Jørgine

07.08.2012 kl.23:13

Svigermor: Velkommen da kjære svigermora mi!!

Skriv en ny kommentar

hits