Et svangerskap siden sist...

Her var det lenge siden jeg har vært . Forrige gang jeg skrev hadde jeg nettopp fått vite at jeg var gravid... nå, ligger det en deilig liten Sokrates ved siden av meg og spreller♥

Svangerskapet var som det forrige, jævlig kjipt? tjukk, irritabel, kvalm og uendelig langt . Ti dager over tiden hadde jeg gitt opp alt håpet og begynt å venne meg til tanken på at jeg skulle være gravid resten av livet. Men plutselig... ble vi fire ,og livet var herlig igjen!

Sokrates Ba er en herlig liten skapning som ligner på storesøster Filippa. Snill, søt og usedvanlig sterk (i følge Kim). Mammaen, altså meg, er ikke så søt lenger. Jammen greide jeg ikke legge på meg 20 kg i løpet av 9 måneder. 15 kg har forsvunnet i løpet av de 6 siste ukene (hurra), men det fem siste ser det ut som jeg må jobbe litt mer med. Utrent og slapp er jeg også. (æsj bæsj) Men, hva gjør man vell ikke for å sikre overbefolkning...

Min første bloggoppdatering som tobarnsmor skriver jeg fra en hotellseng i Bulgaria. Filippa ligger ved siden av å ser på film og Kim på mobilen. Ute, regner det og det har det gjort siden vi kom hit (med unntak av to halve dager). Det måtte altså en regnfull ferie, en utlest roman og en alt for tjukk pensum bok, om grunnleggende ernæringslære, som jeg burde begynt på for at jeg skulle komme på den fine bloggen min.

Med det samme jeg holder kan jeg kanskje legge til noen nyttige opplysninger for de som skulle vurdere å ta sommerferien i Bulgaria..
Vi hoppet på en restplass med Apollo; fly fra Vigra til Nessebar, 1 uke, 4 stjerners hotell, all inclusive, latterlig billig! Bulgaria er som andre sydendestinasjoner, billig, mange feriehoteller med store basseng, ganske fine strender og blått hav. MEN... minus sjarm, god mat og god shopping.
Med mindre du liker ekstreme mengder glitter, vanvittige fargekombinasjoner, lange skinnfrakker eller små trefigurer kan du trygt utelate shopping fra feriebudsjettet ditt. Om du derimot skal kjøpe inn til en pimp and hoes fest er dette definitivt plassen. Ellers snakker de færreste engelsk og de lykkes ikke med å skape noe særlig god stemning verken i butikker, restauranter eller hotell.Men, i godt selskap kan man kose seg over alt! Heldigvis er familien min mer enn godt nok selskap og vi har hatt en koselig ferie til tross for drittværet. 

Nå vil Sokrates ha pupp, snakkes snart! 

 

     

  

Jørgine♥


10 kommentarer

vidaskulstad

04.06.2013 kl.22:36

Du ser nå veldig bra ut til å akkurat ha fått ditt 2 barn;) jeg har født mitt 2 barn for 4 mnd siden og jobber meg ned i vekt;p kos dere på ferie, fin blogg!

Sus

04.06.2013 kl.22:48

Kjipt. Blogg oftere. Jeg liker å lese den ujålete stilen din.

Hilsen Sus

Anne

04.06.2013 kl.23:03

Hurra! Du er tilbake! :)

Lisa

04.06.2013 kl.23:44

Endelig jørgine!!

Trine

04.06.2013 kl.23:52

Velkommen tilbake Jørgine! 15 kg på 6 uke e sick bra, og e regna me du e tilbake til smashing kropp før e rekke å snu me i sofan! ;)

Emely

05.06.2013 kl.21:34

Jippi, du e tilbake :) Håpe du blogge oftere no:)

Andrea

06.06.2013 kl.14:39

Endelig et blogg innlegg igjen! Håper det kommer flere:-)

Kristina

06.06.2013 kl.19:06

Åh, nå ble jeg glad for at du har begynt å blogge igjen :-) Håper du kan blogge oftere :-)

Marthe

01.07.2013 kl.13:17

Aah endelig!! Du ser fantastisk ut, og Sokrates er nydelig :-) Gratulerer så mye og velkommen tilbake!

Tina

13.09.2013 kl.11:05

Så gøy du har begynnt å blogge igjen:). Gratulerer så masse med bebis:D

Skriv en ny kommentar

hits